Stuga


Vår genuina, typiskt småländska röda stuga med vita knutar är ett gammalt hus med modern inredning. Allt för självhushåll finns.

– Hyran är 7200 kr /vecka (max. 6 personer) år 2024
– Kontakta oss för möjlighet till extra sovplatser
– Det går att hyra sänglinne och handdukar för 180 kr /person
– Slutstädning går att köpa för 1400 kr
– Ankomst/Avresa under högsäsongen: lördag kl.16/lördag kl.11 eller enligt överenskommelse.
– Veckorna 1+7, 13-15, 18-44 och 51-52 ingår i högsäsongen.
– I lågsäsongen är ni välkomna att boka huset efter flexibelt önskemål.


Huset har cirka 120 kvm. Badrummet är renoverat 2014. Köket är modernt inrett med alla nödvändiga faciliteter (i köket finns även diskmaskin) för en bekväm semester. Kaminen i vardagsrummet fungerar och värma upp hela huset om man vill ha det mysigt. Det finns 3 sovrum med två sängar och möjligheten till extra sovplatser. Alla sängar är resårmadrasser med bäddmadrass, täcke och kuddar. Huset har sjöutsikt och ligger endast 160 meter från sjön Solgen. Från köket kommer du direkt ut på altanen med trädgårdsmöbler och grill. Torkvinda för att hänga upp blöta badkläder efter bad finns också.Badrummet är renoverat. Rummet blev dubbelt så stort och nya fräscha tapeter samt ett större fönster och en ny dusch blev det. Gammalt fast modernt med handfat, spegel, toa, dusch, tvättmaskin, skötbord, handdukshållare och hylla.

Huset är utrustat med brandvarnare samt brandsläckare och -filt. Barn matstol, spjälsäng,  strykbräda, strykjärn finns att låna i huset. På gården finns olika spel för utomhuslek (krocket, hopprep, studsmatta, koja, sandlåda, beachvolleybollplan mm.).