Boende

Just nu är inte allt så som vi har varit vana med hittills. Covid-19 kräver omtanke, hänsyn, insyn, tålamod, avstånd, … och mycket mera. Om du/ ni tror att det är lämplig att ta en paus här på Åsa Gård så är du välkommen/ ni välkomna att kontakta oss för kapacitet även om vår bokningskalender kanske visar att ”det redan är bokat”.
En del av våra gäster kommer från utlandet och osäkerheten kvarstår om man får resa och när i så fall… Kontakta oss vid intresse!

På Åsa Gård kan du bo i vår stuga som är typisk småländsk: röd med vita knutar. Huset är gammalt men med modern inredning. Huset har 5 rum, bad och kök. Det finns totalt 3 sovrum med 6 sängar (enkel- eller dubbelsäng efter önskemål) och möjlighet till extra sovplatser. Läs mer om stugan och titta på bilderna. I den stora gula mangårdsbyggnaden finns det en lägenhet att hyra. Huset är från 1700-talet och har behållit sin gamla charm, men är modern utrustat med golvvärme, el, vatten, etc. Lägenheten har 2 sovrum, ett stort kök och bad. Det finns 3 sängar och en bäddsoffa (120 cm).
Sedan sommaren 2016 är vår vedeldade bastu klar!

Alla priser gäller för 2021. Här finns kalendern!